Ydelser


PM Gulvteknik ApS har mange års erfaring med renovering og overfladebehandling af gulve. Vi har specialiseret os i genopretning af linoleum-, vinyl- og gummigulve. Herudover rådgiver vi om måtteløsninger, gulvvaskemidler mm.


 

Giv gamle gulve nyt liv. Godt for miljøet, hygiejnen og økonomien
Vi vådsliber gulvet, fjerner overfladeridser og evt. gammel polish, neutraliserer og lægger ny PUR- overflade på der er MEGET slidstærk, rengøringsvenlig og modstandsdygtig overfor kemikalier herunder håndsprit.

Besparelse? ca. 60-70% i forhold til nyt gulv. Ingen grund til at skifte gulvet, genbrug, hurtigt og godt for økonomien!

Rigtig mange kommunale/offentlige og private virksomheder, uddannelsesinstitutioner m.fl. har linoleumsgulve. Med tiden bliver gulvene slidte og det besværliggør rengøring og giver et trist image. Vi kan behandle selv meget slidte Linoleumsgulve og give dem en ny fabriksoverflade.

Kontakt os for DEMO, pris og evt. referencer.


 

Samarbejdspartnere
En del af vores opgaver sker i tæt samarbejde med gulvlæggere og producenter af gulve. En stor del af vores nuværende samarbejdspartnere har været med siden 2008. Derudover er kunderne private virksomheder, kommuner, herunder folkeskoler, børnehaver, vuggestuer, plejehjem samt uddannelsesinstitutioner som VUC, SOSU-skoler, efterskoler, handelsskoler m.fl.


 

Hvorfor PM Gulvteknik?
Jeres virksomheds gulve udsættes dagligt for slid. En vedligeholdelsesplan er derfor helt afgørende for at gulvene forbliver pæne og nemme at rengøre.

Udover at gulvene altid fremstår præsentable, indbydende og lette at rengøre, så forlænges levetiden for jeres gulve ved regelmæssig vedligehold. Godt for pengepungen og godt for miljøet.

I er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om jeres gulve.

Vær god ved virksomhedens gulve, det betaler sig.